Ανοξείδωτα Σκεύη Περιστέρι Αττικής - OLYMPIC INOX ΤΣΙΑΤΗ - Ανοξείδωτα Δοχεία - Καπέλα Τζακιού - Καπέλα Τζακιού ΙΝΟΧ - Ανοξείδωτα Επαγγελματικά Και Οικιακα Σκεύη - Δοχεία Λαδιού - Δοχεία Κρασιού - Δοχεία Μελιού - Περιστέρι - Αττική

191 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 171
Περιοχή: Περιστέρι
Τηλέφωνο: 2105738772
Κινητό: -
Τ.Κ.: 12133
Κατηγορία: ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ
Fax: 2105730126
Υπεύθυνος: -
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1990 με κύρια και βασική δραστηριότητά της, την παραγωγή και  την εμπορία ανοξείδωτων επαγγελματικών και οικιακών ειδών. Η καθημερινή ενασχόληση όλων των συντελεστών της εταιρίας μας σας εγγυάται ότι καταλαβαίνουμε απόλυτα τις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε αυτό που ακριβώς χρειάζεστε, από μια εταιρία.   H TSIATIS έχει κατακτήσει τον τίτλο μίας από τις ισχυρότερες εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, διερευνώντας πάντα ε...
191 Επισκέπτες:

ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 171, Περιστέρι

191 Επισκέπτες:

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1990 με κύρια και βασική δραστηριότητά της, την παραγωγή και  την εμπορία ανοξείδωτων επαγγελματικών και οικιακών ειδών. Η καθημερινή ενασχόληση όλων των συντελεστών της εταιρίας μας σας εγγυάται ότι καταλαβαίνουμε απόλυτα τις ανάγκες σας και σας προσφέρουμε αυτό που ακριβώς χρειάζεστε, από μια εταιρία.
 
H TSIATIS έχει κατακτήσει τον τίτλο μίας από τις ισχυρότερες εταιρείες στην Ελλάδα, έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, διερευνώντας πάντα ευκαιρίες για περαιτέρω επενδύσεις και ανάπτυξη. Επίσης έχει επεκτείνει τη παραγωγή της στις νέες εγκαταστάσεις στη Βουλγαρία.


Τα προϊόντα μας
Τα προϊόντα μας είναι κορυφαίας ποιότητας και τα εισάγουμε από την Ιταλία και πάντα μετά από λεπτομερέστατη έρευνα σχετικά με την ποιότητα τους.

Η πλήρης γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει ανοξείδωτα οικιακά και επαγγελματικά σκεύη όπως και ανοξείδωτα δοχεία συγκολλημένα με τεχνολογία MICROPLASMA .

Οι  εταιρείες που εισάγουμε είναι πιστοποιημένες και καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο και διαθέτουν γραπτή εγγύηση ποιότητας και καθαρότητας των προϊόντων τους.

Οι πρώτες ύλες ανοξείδωτου χάλυβα που χρησιμοποιούμε είναι αρίστης ποιότητας "AISI 304".

 

Ο στόχος μας
Κύριος στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση με τον πελάτη όπως και η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας τον προϊόντων μας.

Στόχος της εταιρίας μας επίσης αποτελεί η καταξίωσή της στο χώρο των ανοξείδωτων ειδών.

 

Η Αποστολή μας
Επιλέξαμε τον συγκεκριμένο κλάδο και σε αυτόν τον κλάδο επιθυμούμε να παραμείνουμε και να δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά για πάρα πολλά χρόνια στο μέλλον.

Είμαστε και οι ίδιοι καταναλωτές των προϊόντων του κλάδου και γνωρίζουμε άριστα τα προϊόντα και τις αποδόσεις τους.

Θα εργαζόμαστε πάντα με συνέπεια και αφοσίωση σε αυτό που επιλέξαμε να ακολουθήσουμε σαν επάγγελμα, ώστε να βρισκόμαστε καθημερινά δίπλα στις ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας τους σύγχρονες υπηρεσίες, αλλά και απαραίτητες συμβουλές που απορρέουν από τη γνώση και την προσωπική εμπειρία μας, στο χώρο

Προϊόντα

Ανοξείδωτα Σκεύη
Ανοξείδωτα Δοχεία
Καπέλα Τζακιού
Καπέλα Τζακιού ΙΝΟΧ
Ανοξείδωτα Επαγγελματικά Και Οικιακά Σκεύη
Δοχεία Λαδιού
Δοχεία Κρασιού
Δοχεία Μελιού
191 Επισκέπτες:

ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 171
Περιστέρι

Τηλέφωνο: 2105738772

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: